BESTEMMINGEN

Het is tijdens COVID-19 erg moeilijk om alle bestemmingen te faciliteren. Vooral omdat elk land weer andere regels volgt.  

Wij van Aqua Sevenseas zijn constant in beweging om de beste en uniekste plekjes voor jullie te vinden. Bekijk deze pagina voor de nieuwste bestemmingen tegen de scherpste tarieven.  Wil jij meer weten over cruise vakanties? Laat een bericht achter op ons contactformulier en we laten snel wat weten. Als familiebedrijf heeft Aqua Sevenseas de behoeften van gezinnen altijd al centraal gesteld in de cruise-ervaring. Met de persoonlijke aanpak wordt dit naar een hoger niveau getild

Alle ogen zijn gericht op MSC Virtuosa, het gloednieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, dat deze zomer naar de Britse eilanden komt. Het schip is een bestemming op zich en biedt alles wat een gezin zich kan wensen voor de ultieme vakantie, met een bekroond aanbod voor kinderen van alle leeftijden. En ouders kunnen gerust zijn dat hun kleintjes in goede handen zijn onder de bescherming van MSC Cruises’ toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol, met een reeks specifieke maatregelen voor de kinderclubs.

Als familiebedrijf heeft MSC Cruises de behoeften van gezinnen altijd al centraal gesteld in de cruise-ervaring. Met MSC Virtuosa wordt dit naar een hoger niveau getild en bovendien zullen Britse gezinnen de eersten zijn om dit cruiseschip van de volgende generatie te ervaren.

 

HET IS TEVEEL OM ER TE DOEN, HET FAMILLIE PROGRAMMA: 

Met een steeds groeiend repertoire aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, biedt MSC Virtuosa meer dan 98 uur aan kinderactiviteiten per week. Met interactieve spelletjes, live familiespelshows, een speciaal sportprogramma, themadagen en nog veel meer! Voor kinderen die er al lang op uit willen en nieuwe dingen willen ontdekken, is er bijna te veel keuze!